Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά

thinkpos

Ό,τι δεν συνέβη ποτέ, είναι ό,τι δεν ποθήσαμε αρκετά

<Καζαντζάκης Νίκος>

Αν μπορούσαμε να καταλάβουμε το πραγματικό νόημα αυτών των λέξεων, τοτε σίγουρα θα πετυχαίναμε πράγματα στη ζωή μας που ποτέ πριν δεν είχαμε φανταστεί.

Σε ολους μας θεωρώ εχει τύχει πολλές φορές να επιθυμούμε κατι και ως δια μαγείας εκείνο να συμβεί. Σύμπτωση? ή μήπως η δύναμη της σκέψης και του μυαλού μας είναι τέτοια που μπορεί μεσω των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων που στέλνει να το πραγματοποιεί? μήπως το μυαλό μας φροντίζει να έρχονται κοντά μας άτομα η καταστάσεις που επιθυμούμε?

Δεν θελω να πείσω κανέναν γιαυτό, απλά θεωρώ οτι όλοι μας μπορούμε να κάνουμε μια μικρή δοκιμή. Βάζουμε ενα στόχο και τον σκεφτόμαστε οσο περισσότερο μπορούμε για μερικές μέρες. Τον σκεφτόμαστε ολοκληρωμένο. Δηλαδή, το αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε. Κατόπιν το αφήνουμε στην άκρη. Δεν το ξανασκεφτόμαστε ουτε το συζητάμε. Το θεωρούμε πια γεγονός που ήδη εχει συμβεί.

Μέσα στο επόμενο διάστημα, απο λίγες μέρες εως μερικές εβδομάδες, θα έχουμε το αποτέλεσμα οφθαλμοφανές πια. Οσο περισσότερο επιθυμούμε κατι, τόσο πιο έντονο θα είναι το αποτέλεσμα.

Καλή επιτυχία σε όσους το προσπαθήσουν.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!