Καρκίνος 21-6 εως 22-7

karkinos

Κυβερνήτης – Σελήνη

Έξαρση – Δίας

Αδυναμία – Κρόνος

Πτώση – Άρης

Μέταλλο – Ασήμι

Χρώμα – Γκρί

Φυσικός οίκος – Τέταρτος

Στοιχείο – Νερό

Σωματικοί συσχετισμοί – Στομάχι, στήθος, αδένες, πεπτικό σύστημα

Ιδιότητα – Παθητικό, παρορμητικό.

Ο Καρκίνος είναι ο ρομαντικός και ονειροπόλος του ζωδιακού. Είναι ένα αιώνιο παιδί, που αν δεν είχε έντονο το συναίσθημα της φιλοδοξίας δεν θα έφευγε ποτέ από την οικογένεια του. Γιαυτό και φεύγοντας από το πατρικό του, φτιάχνει άμεσα δική του οικογένεια. Θεωρεί την οικογένεια και την πατρίδα  τα ιδανικά του γιαυτό και σπάνια θα δούμε έναν εκπρόσωπο του ζωδίου να είναι άπιστος στη σχέση η στο γάμο του. Αντιθέτως γαντζώνονται από το σύντροφο τους και τον θέλουν πάντα δίπλα τους και έχουν μέγιστη την ανάγκη να νιώθουν αγάπη γύρω τους.  Μπορεί να είναι ονειροπόλοι, αλλά έτοιμη να βοηθήσουν όπου τους χρειάζονται. Γιαυτό και θα τους δούμε συχνά σαν γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους κ.λ.π. Γίνονται πολύ καλοί ποιητές αλλά και συλλέκτες.  Επίσης έχουν οικογενειακές επιχειρήσεις και ανακατεύονται με την υποκριτική.

Σε καλές όψεις θα τους δούμε ευαίσθητους, τρυφερούς, προστατευτικούς, ρομαντικούς με πολύ φαντασία και έντονα τα μητρικά και πατρικά ένστικτα.

Σε αρνητικές όψεις θα είναι μνησίκακοι, σκληροί, ντροπαλοί, ευαίσθητοι, κτητικοί, τύραννοι και εκβιαστές. Συχνά χρησιμοποιούν τις ενοχές των άλλων για να πετύχουν το σκοπό τους και τα δάκρυα τους είναι κι αυτά μόνο γιατί αποσκοπούν σε κάτι.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!