Σελήνη

selini

Θέση – Καρκίνος

Έξαρση – Ταύρος

Αδυναμία – Αιγόκερως

Πτώση – Σκορπιός

Ζωδιακός κύκλος – 29 ημέρες περίπου

Ημερήσια κίνηση – 13 μοίρες περίπου

Φυσικός οίκος – τέταρτος

Σωματικοί συσχετισμοί – Στομάχι, μήτρα, γυναικείο στήθος και κυκλοφορία υγρών.

Η Σελήνη όπως όλοι γνωρίζουμε δεν έχει δικό της φως, αλλά αντανακλά σε εμάς το φως του ήλιου, μια και είναι ο δορυφόρος της γης. Την σχετίζουμε άμεσα με τον έμμηνο γυναικείο κύκλο καθώς και με τις παλίρροιες. Η Σελήνη θα μας δείξει τη σχέση μάνας-παιδιού καθώς και την ευαισθησία του ατόμου. Η Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη συμβολίζουν τη θηλυκότητα σε ένα ωροσκόπιο. Επίσης θα φανεί η σχέση του ατόμου με την οικογένεια, τη σύζυγο και την μητέρα σε ανδρικό ωροσκόπιο, ενώ σε ένα γυναικείο θα δείξει τη θηλυκότητά, τη μητρότητα καθώς και το ρόλο της ως συζύγου.Επίσης θα φανεί η υγεία της γυναίκας.

Σε καλή θέση θα δούμε ένα άτομο στοργικό, με επιχειρηματική αντίληψη, συμπόνοια, ευγένεια, φαντασία έντονη και δημιουργική. Επίσης άτομο που διαχειρίζεται με μεγάλη ευκολία οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Οι γιατροί, θεραπευτές, καλλιτέχνες και πολλοί θεατρικοί έχουν καλή θέση Σελήνης.

Σε αρνητική θέση το άτομο είναι νευρικό, τεμπέλικο, έχει ευέξαπτο χαρακτήρα και έλλειψη αντοχής. Εδώ θα δούμε και άτομα με έντονα ψυχικά προβλήματα και όσους επιδιώκουν τη δημοτικότητα και την αναγνώριση, άσχετα αν το αξίζουν η όχι. Η μητέρα πού πουλάει το παιδί της καθώς και πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν μέτρα και σταθμά θα φανούν από τη θέση της Σελήνης τους καθώς και από τις όψεις της.

 

 

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!