Αφροδίτη

afroditi3

Θέση – Ταύρος,Ζυγός

Έξαρση – Ιχθείς

Αδυναμία – Σκορπιός, Κριός

Πτώση – Παρθένος

Κύκλος ζωδιακού – 1 χρόνο περίπου

Ημερήσια κίνηση – 1 μοίρα περίπου

Φυσικός οίκος – Δεύτερος και έβδομος

Σωματικοί συσχετισμοί – Λαιμός, νεφρά, φλέβες, εσωτερικά γεννητικά όργανα

Η Αφροδίτη είναι ο δεύτερος κοντινός πλανήτης στον Ήλιο, μετά τον Ερμή, και δεν απομακρύνεται από αυτόν ποτέ πάνω από 48 μοίρες. Η Αφροδίτη όπως και η Σελήνη αντιπροσωπεύουν τη θηλυκότητα και ενώ η Σελήνη είναι η μάνα ή η σύζυγος, η Αφροδίτη είναι πιο πολύ η νέα γυναίκα, η ερωμένη, η ανεξάρτητη και ίσως άπιαστη. Το συναίσθημα, η αρμονία, ο έρωτας, η ικανότητα να παίρνουμε αλλά και να δίνουμε σε οποιοδήποτε είδος σχέσης, θα φανούν από τη θέση της Αφροδίτης. Η υψηλή αισθητική, η συμβίωση, ο γάμος, ο σεβασμός αλλά και ο αισθησιασμός. Από τη θέση της θα δούμε ακόμα και την ομορφιά που έχει ο κάθε άνθρωπος, εσωτερική και εξωτερική. Και ας μην ξεχνάμε ότι στη μυθολογία μας είναι η Θεά του έρωτα, της ομορφιάς, της ειρήνης καθώς και της τέχνης και της αρμονίας. Σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο θα δούμε την εικόνα που έχει η γυναίκα για τον εαυτό της, ενώ σε ανδρικό θα μας δείξει τη γυναίκα πού επιθυμεί να έχει ένας άνδρας δίπλα του.

Σε μια καλή θέση θα δούμε έναν όμορφο άνθρωπο, ισορροπημένο, που έχει καλούς τρόπους και αγαπάει την κομψότητα και την τέχνη. Εδώ θα δούμε τον ζωγράφο, το γλύπτη, τον ηθοποιό, τον σχεδιαστή και γενικά όλους όσους ασχολούνται με τη μόδα με οποιοδήποτε τρόπο.

Σε αρνητική θέση θα δούμε το άτομο που είναι επιφανειακό, άγουστο, ματαιόδοξο, άπληστο, σκληρό, με έντονη ζήλια και συχνά χωρίς όρια. Οι μοιραίες γυναίκες έχουν σε άσχημη θέση την Αφροδίτη και τις παρασύρει σε πολλαπλές σχέσεις ή και στην πορνεία.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!