Άρης

aris

Θέση – Κριός

Έξαρση – Αιγόκερως

Αδυναμία – Ζυγός

Πτώση – Καρκίνος

Κύκλος ζωδιακού – 2 χρόνια περίπου

Ημερήσια κίνηση – 1/2 μοίρα περίπου

Φυσικός οίκος – πρώτος

Σωματικοί συσχετισμοί – Μύες, αίμα, ανδρικά γεννητικά όργανα,

Ο Άρης είναι εξωτερικός πλανήτης, δηλαδή περνάει έξω από την τροχιά τής γης, αντίθετα από την Αφροδίτη και τον Ερμή πού βρίσκονται μέσα από την τροχιά της. Ο Άρης είναι στη μυθολογία μας ο Θεός του πολέμου, ο ήρωας, ο κατακτητής. Αντιπροσωπεύει την επιμονή, τη θέληση, την ενέργεια, την ανάγκη για κατάκτηση, το πάθος. Στόχος του να κερδίζει οποιαδήποτε μάχη θεωρεί εκείνος ότι βλέπει μπροστά του. Από τη μάχη που χρειάζεται τη δύναμη των χεριών ή των όπλων του, έως τη μάχη για τη σεξουαλική ικανοποίηση. Το μόνο που δεν θα δούμε εδώ σε έντονο βαθμό είναι η μάχη του μυαλού. Ο Άρης δεν το κατέχει το άθλημα αυτό. Συμβολίζει την ανδρική μορφή, άλλα σε μικρότερη ηλικία από το συμβολισμό του Ήλιου. Άρα έχουμε τον θερμόαιμο νέο, τον εραστή, τη δύναμη του σώματος, χωρίς ή με όπλα.Σε ένα ανδρικό ωροσκόπιο θα φανεί ο τρόπος που βλέπει και πιστεύει ότι πρέπει να είναι ο εαυτός του, ενώ σε γυναικείο θα δούμε την αναζήτηση του συντρόφου που έχει στο μυαλό της η κάθε γυναίκα.

Σε καλή θέση θα μας δείξει το δυνατό και σταθερό άτομο, τον κατακτητή, τον αρχηγό, τον παθιασμένο, τον στρατιωτικό, τον αθλητή, αλλά και όσους ασχολούνται με μαχαίρια. Ο χασάπης, ο ακονιστής, ο χειρούργος.

Σε αρνητική θέση θα φανεί ο βάναυσος, ο επιθετικός, ο θερμόαιμος, ο δήμιος, ο σαδιστής, και αυτός που είναι ανικανοποίητος σεξουαλικά. Η κατωτερότητα που νιώθει του δημιουργεί τέτοιο κόμπλεξ που τον κάνει εριστικό και προκλητικό γιαυτό και “οι μάγκες” που φωνάζουν, και διαλαλούν την ανδρεία τους αλλά μόλις δουν τα δύσκολα βάζουν την ουρά στα σκέλια έχουν τέτοια όψη. Τα πισώπλατα χτυπήματα είναι το φόρτε τους. Οι ανίκανοι ή προβληματικοί σεξουαλικά άνδρες φαίνονται εδώ.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!