Πανσέληνος στο Λέοντα στις 27-01-2013

panselino

 

Η Πανσέληνος στις 27-01-2013 πραγματοποιείται στις 06:38 ώρα Ελλάδος στο ζώδιο του Λέοντα και στις 7:24 μοίρες. Ο άξονας Υδροχόου Λέοντα στον πρώτο και έβδομο οίκο μας δείχνει αμέσως την επιρροή που θα έχει η συγκεκριμένη Πανσέληνος.

 

Ο πρώτος οίκος είναι το εγώ και ο έβδομος οι συνεργασίες, ο γάμος… Θα δούμε επιρροή λοιπόν σε αυτούς τους τομείς. Πολλοί θα έχουν προβλήματα στις συνεργασίες ή το γάμο τους, ενώ αν δούμε και την όψη του Κρόνου απο τον ένατο οίκο που μας μιλάει για ξένες χώρες, ταξίδια και δικαιοσύνη, καταλαβαίνουμε τη δυσκολία της συγκεκριμένης Πανσελήνου. Ο Κρόνος κάνει άσχημη όψη και με τον Ερμή που βρίσκεται στον πρώτο οίκο. Άρα θα πληγούν τα επαγγελματικά μας σε προσωπικό επίπεδο και ειδικά σε όσους ασχολούνται με ταξίδια ή τη Δικαιοσύνη. Άτομα υψηλόβαθμα θα “πληγούν’.

 

Ο Ήλιος κάνει μια σωτήρια όψη με τον Δία στο ξεκίνημα του πέμπτου οίκου και ο Ουρανός απο το δεύτερο στέλνει τα θετικά του στοιχεία στη Σελήνη στον έβδομο.

 

Μπορούμε να πούμε λοιπόν ότι θα είναι μια Πανσέληνος με πολλές προσωπικές εντάσεις που με υπομονή μπορεί να ξεπεραστεί ήρεμα. Προσοχή να δείξετε όσοι απο εσάς αντιμετωπίσετε προβλήματα στις σχέσεις σας. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις εν βρασμώ.

 

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!