Ωροσκόπιο Ερμηνεία των οίκων

zodia4

Τα σπίτια και η σημασία τους.

1ος οικος Το πρώτο σπίτι αρχιζει απο τον ωροσκόπο μια και απο εκει ξεκιναει η κατάταξη των σπιτιών.Εδω βλέπουμε την προσωπικότητα του ατόμου. Η πρώτη μας εικόνα για τον άνθρωπο, η υγεια, ψυχική, πνευματική και υλική. Το θάρρος, η εμφάνιση κ.τ.λ. Βλέπουμε με λίγα λόγια, το εγώ. Σε συνδιασμό με το ζώδιο του Κριού αλλα και τον Αρη θα δούμε πιο πολλά.

2ος Οίκος Εδω θα δούμε τα πρώτα βήματα για την απόκτηση αγαθών. Δείχνει επίσης τα ταλέντα καθώς και οτι αποκτά κάποιος με τη δική του αξία.Η εικόνα μας, η προσωπική μας αξία, η υλική ασφάλεια το εχω.Ο Ταυρος καθως και η Αφροδίτη θα μας βοηθήσουν.

3ος Οίκος Επικοινωνίες, αντίληψη, μικρά ταξίδια, κατώτερη εκπαίδευση, αδέλφια και συγγενείς.Εδω θα δούμε τον δημοσιογράφο, τον συγγραφέα, τον παρουσιαστή.Αν δεν υπάρχουν πλανήτες εδώ, ισως υπάρχει η τάση για ατυχήματα κατα τη διάρκεια μετακίνησης η ταξιδιών. Ας εξετάσουμε και το ζώδιο των διδύμων και τη θέση του Ερμή.

4ος Οίκος Η καταγωγή μας, το πατρικό, η οικογένεια.Εδω θα δούμε το οικοδόμο, τον επιπλoποιό, το διακοσμητή και όποιων ασχολείται με ακίνητα. Η βοήθεια απο την οικογένεια καθως και οι κληρονομις. Αν εχουμε πληθωρα πλανητων, ισως το ατομο βγει σωβινιστης. Ας δουμε το ζωδιο του Καρκίνου και τη θέση της Σελήνης.

5ος Οίκος Η διασκέδαση καθώς και ολα τα ευχάριστα πράγματα της ζωης θα φανούν εδω. Το σπίτι των αισθημάτων, του έρωτα, του πάθους, αλλά και των παιδιών. Τα τυχερά παιχνίδια και τα κέρδη με ρισκο, ενώ με κακές όψεις ή αρνητικούς πλανήτες ισως δείξουν έλλειψη ικανοποίησης η ίσως προβλήματα με παιδιά. Ας δούμε τον Ηλιο και το ζώδιο του Λέοντα επίσης, για πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

6ος Οίκος Η υγεία, η εργασία καθώς και η προδιάθεση για ασθένειες θα φανούν εδώ. Αυτό θα φανεί και απο τους πλανήτες που θα είναι εδω σε σχέση και με το δωδέκατο σπίτι. Εδώ θα δούμε επίσης τις σχέσεις μας με αυτούς που μας υπηρετούν καθώς και τα οικιακά ζώα που έχουμε. Το ζώδιο της Παρθένου και η θέση του Ερμή ας εξεταστούν συγχρόνως.

7ος Οίκος Εδώ βλέπουμε τους άλλους. Δηλαδή τον τρόπο που μας βλέπουν και μας αντιμετωπίζουν. Οι συνεργασίες, ο γάμος, οι συναδελφοι. Το διαζύγιο καθώς και οι φανεροί εχθροί. Η θέση της Αφροδίτης και το ζώδιο του Ζυγού ας εξεταστούν μαζί.

8ος Οίκος Τα υλικά ή συναισθηματικά αποκτήματα που προέρχονται απο άλλους ή που μοιραζόμαστε θα φανουύν εδώ. Οι δωρεές, κληρονομιές, μετοχές ακομα και τα κέρδη ή οι απώλειες απο δικαστικές αποφάσεις. Ειναι επίσης το σπίτι του ΄θανατου΄, αλλα οχι του πραγματικού αλλα του καθημερινού.Τα βαθιά συναισθήματα, η ζήλεια, ο ψυχισμός και το πάθος θα φανούν εδω. Θα δούμε ακόμα τους αποκρυφιστές, επιστήμονες αλλά και τους ντεντεκτιβ. Ας δούμε συγχρόνως τον Πλούτωνα και το Σκορπιό.

9ος Οίκος Ξένες χώρες, ξένοι άνθρωποι και ταξίδια.Δικαιοσύνη, νόμοι, θρησκεία και μεγάλες εκδόσεις. Μυστικιστές, μεγάλοι δάσκαλοι, ιδεολόγοι. Ονειρα, διδασκαλία, φιλοσοφική θεώρηση. Ας δούμε τον Δία και τον Τοξότη.

10ος Οίκος Η καριέρα, η επαγγελματική σταδιοδρομία οι φιλοδοξίες , η φήμη και η δόξα. Αν δούμε το ζώδιο το οποίο ξεκινάει αυτός ο οίκος, και τους πλανήτες που είναι μέσα θα δούμε τον τρόπο που θα πετύχει το άτομο στη ζωη του. Η αξιοπρέπεια και το καθήκον φαίνονται εδώ. Το δέκατο σπιίτι μαζι με το πρώτο, το τέταρτο και το έβδομο ειναι τα πιο ουσιώδη. Ο Κρόνος και ο Αιγόκερος θα μας βοηθήσουν να δούμε περισσότερα.

11ος Οίκος Κοινός σκοπος, ομάδες, φίλοι, μέλλον.Οι σκέψεις και η ποιότητα των φίλων μας.Κοινωφελείς σκοπός, σχέδια ελπίδες και επιθυμίες. Ο Ουρανός και ο Υδροχόος να εξεταστούν συγχρόνως.

12ος Οίκος Οι στεναχώριες, τα προβλήματα, η απομόνωση, οι θυσίες, η φυλακή, το άσυλο, το νοσοκομείο, ακόμα και το ψυχολογικό. Η προδόσια των φίλων και οι μυστικοί εχθροί, οι τάσεις αυτοκτονίας, καθώς και οι μεγάλες δοκιμασίες. Αν έχει πολλούς πλανήτες το δωδέκατο σπίτι δίνει πικρό χιουύμορ καθώς και ειρωνία. Απάτες δολιότητες παρανομίες θα τα βρείτε όλα εδω. Σχετίζεται επίσης με το κάρμα. Αρνητικοί πλανήτες ή δυσαρμονικές όψεις κάνουν τον άνθρωπο αντικοινωνικό ενω οι καλοί του ίσως του δώσουν τάσεις αυτοθυσίας. Η ροπή σε αλκοόλ θα φανεί επίσης εδώ. Ας δούμε συγχρόνως και το ζώδιο των Ιχθείων καθώς και τον Ποσειδώνα.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!