Πανσέληνος στο Σκορπιό στις 6-5-2012

panselino

Στις 6 Μαίου και ώρα Ελλάδας 6:35 έχουμε Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 16:39 του Σκορπιού στον έκτο φυσικό οίκο. Ο έκτος φυσικός οίκος είναι συνδεμένος με τα θέματα της εργασίας και της υγείας οπότε είναι και αυτά που θα μας απασχολήσουν περισσότερο. Επίσης η Πανσέληνος στο Σκορπιό βγάζει πολύ ένταση και συγκινησιακή δύναμη καθώς πικρία και ζήλια.

Η Αφροδίτη απο τους Διδύμους σε τρίγωνο ανοχής με τον Κρόνο μας δείχνει σταθεροποίηση συναισθημάτων ενώ συγχρόνως η ίδια όψη καθώς και ο Ερμής σε όψη εξαγώνου με την Αφροδίτη με ανοχή και σε όψη αντίθεσης με τον Κρόνο μας δείχνουν μια καταπίεση και μια εξανάγκαση συγχρόνως με πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Κρυφές καταστάσεις θα συμβούν και πολλοί συμβιβασμοί με σχέσεις εξάρτησης.

Ο έκτος και δωδέκατος οίκος που σηματοδοτούν την Πανσέληνο δεν μπορούν παρά να δώσουν περισσότερη ένταση σε όλα αυτά που περιγράψαμε παραπάνω. Ο Ωροσκόπος της Πανσελήνου στους Διδύμους μας δείχνει μια αισιοδοξία και επανεξέταση των όποιων καταστάσεων μαζί με την ανάγκη να ανακαλύψουμε κάτι νέο που θα μας λυτρώσει.

Αν σκεφτούμε λοιπόν τις εκλογές που γίνονται τη συγκεκριμένη ημέρα βλέπουμε αμέσως την ανάγκη που έχουμε όλοι για μια καλυτέρευση των καταστάσεων.

Αυτή η Πανσέληνος είναι super moon, δηλαδή έχουμε το φαινόμενο της σούπερ Σελήνης. Αυτό το φαινόμενο δεν συμβαίνει και πολύ συχνά και συνήθως σηματοδοτεί διάφορα γεγονότα αναταραχών αλλά και διαφόρων φυσικών καταστροφών.
Το πιο σημαντικό όμως απο όλα θεωρώ είναι ότι  τα γεγονότα αυτής της Πανσελήνου θα έχουν μεγάλη διάρκεια.
Ας αφήσουμε την αρνητικότητα για λίγο και ας φροντίσουμε να απολαύσουμε το υπέροχο μαγιάτικο φεγγάρι!!!

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!