Πανσέληνος στο Ζυγό 6-4-2012

panselino

Στις 6 Απριλίου και ώρα 22:19 έχουμε Πανσέληνο και πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ζυγού και στον ενδέκατο οίκο. Ο Ζυγός συνδέεται με τον έβδομο φυσικό οίκο και τα θέματα του. Οπότε τα θέματα που θα μας απασχολήσουν αυτό το διάστημα θα είναι ότι έχει να κάνει με τους άλλους. Σύντροφοι, συνεργάτες κ.λ.π. Ο ενδέκατος οίκος συνδέεται με ομάδες, φίλους και γενικά κοινό σκοπό.

Η Πανσέληνος αυτή είναι αρκετά καλή αν πάρουμε υπόψη μας ότι και ο Ερμής είναι πια ορθόδρομος, θα δούμε σίγουρα να μπαίνουν πια τα περισσότερα θέματα σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο σε μια σωστή σειρά. Ότι εκκρεμότητες είχαμε, τώρα πια μπορούμε να τις προωθήσουμε.  Λίγη προσοχή θα πρέπει να δώσουμε στα ερωτικά θέματα μια και η δυσαρμονική όψη της Αφροδίτης με τον Άρη μας δείχνει εντάσεις που θα μεταφερθούν και στην οικογένεια.

Επίσης το ενδιαφέρον μας στρέφεται στα επαγγελματικά και θα προσπαθούμε με οποιοδήποτε τρόπο να κρατήσουμε τα κεκτημένα μας και να πετύχουμε. Οι εντάσεις στο χώρο των επαγγελματικών, της υγείας αλλά και με τις ξένες χώρες θα συνεχίσουν να υπάρχουν για αρκετές ημέρες ακόμα. Τα οικονομικά μας που έχουν να κάνουν με άλλους συνεχίζουν να βάλλονται και χρειάζεται αρκετή υπομονή ακόμα.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!