Νέα Σελήνη 22-3-2012

neaselini

Στις 22-3-2012 και ώρα 16:37 πραγματοποιείται η νέα σελήνη στον Κριό στις 2:22  μοίρες και στον έβδομο φυσικό οίκο. Αυτό μας βγάζει μια τάση εντυπωσιασμού καθώς και μια στροφή σε πιο δεμένες σχέσεις.

Η Σελήνη κάνει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή καθώς και με τον Ουρανό. Αυτό θα μας φέρει πολλές υποθέσεις συνεργασιών στο προσκήνιο που όμως θα έχουν καθυστερήσεις και ίσως ανατροπές. Ατυχήματα και συγκρούσεις καθώς και έντονη επιθετικότητα θα βλέπουμε γύρω μας για το επόμενο διάστημα.

Επίσης θέματα οικονομικών που ίσως είναι με μη συνηθισμένες μεθόδους θα μας απασχολήσουν. Και τα περισσότερα απο αυτά θα γίνονται κάτω απο το τραπέζι. Σκάνδαλα που έχουν να κάνουν με όλα αυτά αλλά και με το θάνατο και το σεξ θα βγουν στην επιφάνεια τις επόμενες 28 ημέρες.

Ο Δίας απο τον Ταύρο και τον ένατο φυσικό οίκο μας δείχνει ότι έχουμε ανάγκη να εξαπλωθούμε και να αποκτήσουμε οτιδήποτε θα κάνει τη ζωή μας πιο όμορφη. Επίσης ευνοεί πολύ τις συναλλαγές με το εξωτερικό και τις μελέτες και ανακαλύψεις.

Ας αφουγκραστούμε λοιπόν την ψυχή μας και ας κρατήσουμε πιο δεμένες τις σχέσεις που έχουμε στη ζωή μας βλέποντας και τα θέλω των άλλων και όχι μόνο τα δικά μας.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!