Νέα Σελήνη 21-4-2012

neaselini

Το Σάββατο 21-4-2012 και ώρα 10:18 έχουμε Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου και στις 2:05 μοίρες στον δέκατο φυσικό οίκο. Πως θα μας επηρεάσει λοιπόν και τι έχουμε να περιμένουμε?

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου μας δείχνει ότι η στιγμή είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα καθώς και για οικονομικές επενδύσεις που έχετε σκεφτεί και μελετήσει απο καιρό. Σε καμία περίπτωση να μην γίνουν βιαστικές κινήσεις διότι το αποτέλεσμα θα είναι αρνητικό. Η όψη της Σελήνης με τον Άρη στον τρίτο οίκο μας δείχνει μια έντονη τάση για περισσότερη μόρφωση και ευκαιρίες ανόδου σε όσους ασχολούνται με τη λογοτεχνία και τη δημοσιογραφία. Ας δώσουμε προσοχή σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια εξ αίματος.

Η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο δέκατο οίκο βγάζοντας ένα ενδιαφέρον για τη δημόσια ζωή καθώς και για τη σταδιοδρομία. Η αναγνώριση και η φήμη θα μας δελεάζουν αλλά συγχρόνως θα μας είναι και πιο εύκολο να »δώσουμε» στους γύρω μας αυτό που εκείνοι επιθυμούν. Η όψη αυτή ευνοεί τους αντιπρόσωπους και γενικώς του πωλητές. Σίγουρα είναι ευνοϊκή και για τους πολιτικούς εκτός κι αν έχουν αρνητικές όψεις στο ωροσκόπιο τους.

Ο ωροσκόπος της Νέας Σελήνης βρίσκεται στον Καρκίνο στις 15:36 μοίρες και μας δηλώνει την ανάγκη για ασφάλεια τόσο σε οικογενειακό όσο και επαγγελματικό επίπεδο.

Αυτή η Νέα Σελήνη έρχεται να δώσει μια νέα πνοή σε όλους μας σε οικονομικό επίπεδο. Ας προωθήσουμε λοιπόν ότι μπορούμε τις πρώτες μέρες και ας περιμένουμε τους καρπούς να έρθουν μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!