Ερμής ανάδρομος απο 12-3-2012 εως 4-4-2012

ermis

Ας δούμε τι να περιμένουμε από την ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Κριό και τους Ιχθείς. Ξεκινάει ανάδρομος στις 12-3 στον Κριό στις 9,49 λεπτά στον ενδέκατο οίκο. Οι συνεργασίες, η επικοινωνία, οι συμφωνίες αλλά και τα νέα ξεκινήματα σε όλα αυτά τα επίπεδα δεν ευνοούνται. Οι μετακινήσεις μας θα είναι δύσκολες και με εμπόδια ενώ τα όποια ραντεβού μας θα αναβάλλονται ή θα γίνονται παραπλανητικά. Η επικοινωνία θα είναι πολύ δύσκολη ειδικά σε συλλόγους, εταιρίες και ότι έχει να κάνει με ανθρώπους που έχουν κοινούς στόχους. Οι συζητήσεις τους δεν θα βγάζουν νόημα και θα είναι σε πολύ εριστικό και κοφτό τόνο. Το συμφέρον θα κυριαρχεί και τα προβλήματα των συνανθρώπων μας θα αγνοούνται. Η ισχυρογνωμοσύνη θα δημιουργεί πολλά προβλήματα και η διάθεση όλων μας για καβγά θα είναι έκδηλη.

Στις 23-3 περνάει ανάδρομος στους Ιχθείς και μας δείχνει ότι η πονηριά και η απατεωνιά θα επικρατούν πολύ έντονα και το χειρότερο είναι ότι θα προσπαθεί ο ένας να ξεγελάσει τον άλλο μέσω της ψυχής, του συναισθήματος. Θα πατάει δηλαδή επί πτωμάτων για να πετύχει το σκοπό του.

Η κρίση μας δεν θα είναι καλή και σίγουρα δεν θα μπορούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Οι περισσότεροι θα μένουμε άπραγοι στις διάφορες καταστάσεις που θα εξελίσσονται δίπλα αλλά και γύρω από εμάς.

Ο Ερμής, όπως και όλοι οι πλανήτες, δεν φέρνουν μόνο αρνητικά αλλά δίνουν και το περιθώριο σε όλους μας να ξανασκεφτούμε και ίσως να διορθώσουμε τις όποιες επιλογές έχουμε κάνει μέχρι σήμερα. Ας αναθεωρήσουμε λοιπόν τις όποιες καταστάσεις δεν πάνε καλά στη ζωή μας και να χαράξουμε νέα πορεία που θα την ακολουθήσουμε με την ορθόδρομη επαναφορά του Ερμή στις 4-4 στις 13,12.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!