Εαρινή Ισημερία 20-3-2013

Εαρινή Ισημερία

Στις 20-3-2013 και ώρα 13:02 έχουμε την Εαρινή Ισημερία του 2013.

Η Εαρινή Ισημερία είναι η πρωτοχρονιά της αστρολογίας μια και τη συγκεκριμένη στιγμή κάνει την είσοδο του ο Ήλιος στον Κριό. Την ίδια στιγμή ξεκινάει αστρολογικά η Άνοιξη.

 

Η Εαρινή Ισημερία πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σε σύνοδο με την Αφροδίτη με ανοχή 2,5 μοίρες περίπου. Ο ένατος οίκος μας δείχνει ότι η Εαρινή Ισημερία θα μας βγάλει θέματα που έχουν να κάνουν με ξένες χώρες, ταξίδια, δικαιοσύνη, νόμους και θρησκεία.

 

Η σύνοδος με την Αφροδίτη και η αντίθεση Ήλιου Σελήνης στον δωδέκατο οίκο στον Καρκίνο μας ενημερώνει για τα αισθηματικά και τα ψυχολογικά θέματα που θα βγουν στο προσκήνιο. Ανάλογα με το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου θα προχωρήσει σε χωρισμό ή επανασύνδεση παλιάς σχέσης. Προσοχή γενικά στα αισθηματικά το επόμενο τρίμηνο.

 

Ο Κρόνος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του βγάζοντας παλιά λάθη στην επιφάνεια, που ευτυχώς το τρίγωνο με τον Ερμή, τον Ποσειδώνα και τη Σελήνη εξισορροπούν.

 

Ο Άρης και ο Ουρανός απο το μεσουράνημα κάνουν άσχημες όψης με τη Σελήνη και τον Πλούτωνα και μας προετοιμάζουν για ξαφνικά γεγονότα που θα έχουν να κάνουν με παλιά εργασιακά θέματα που θα βγουν στην επιφάνεια, αλλά και με θέματα ψυχολογικά, ιδρυμάτων, φυλακών κ.λ.π.

 

Ο Δίας απο τον ενδέκατο οίκο κάνει αρνητική όψη με τον Ερμή και Ποσειδώνα στον όγδοο που μας δείχνει απώλειες απο κληρονομιές, δικαστήρια, ίσως και προβλήματα σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το υγρό στοιχείο και τα “κρυφά” επαγγέλματα ντετέκτιβ κ.λ.π.

 

Μαζέψτε δυνάμεις και προχωρήστε με μικρά και κατόπιν ώριμης σκέψης βήματα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Καλή αστρολογική πρωτοχρονιά να έχουμε.

 

Σ.Α.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!