Εαρινή Ισημερία 20-3-2012

iilios

Η Εαρινή Ισημερία που φέτος πραγματοποιείται στις  20-3-2012 και ώρα 07:14 είναι η αστρολογική πρωτοχρονιά. Η Ισημερία διαφέρει σε ημερομηνίες και μπορεί να είναι 20 ή 21 Μαρτίου. Αστρολογικά η Ισημερία συμβολίζει την είσοδο του Ήλιο στον Κριό, το πρώτο απο τον ζωδιακό κύκλο. Αυτό απο μόνο του θα σήμαινε ότι καλό είναι να απαλλαχτούμε απο τα όποια θέματα μας προβλημάτιζαν και να βάλουμε νέους στόχους καθώς και να κάνουμε νέα ξεκινήματα εξισορροπώντας τα θέλω μας και τα πρέπει μας όπως ισορροπεί και η μέρα με τη νύχτα στις ίδιες ακριβώς ώρες. Οι όψεις όμως που γίνονται δεν μας αφήνουν και τόσα πολλά περιθώρια όσα ίσως θα θέλαμε. Η ανατρεπτική όψη του Ήλιου με τον Ερμή και τον Ουρανό στο 12ο οίκο, μας προτρέπει να σκεφτούμε λύσεις στα προβλήματα μας αλλά να μην ενεργήσουμε τουλάχιστο για τώρα. Επίσης θα γίνονται ή θα λύνονται πολλά θέματα μυστικά και κάτω απο το τραπέζι.

Προσοχή χρειάζεται ότι έχει να κάνει με το υγρό στοιχείο και τη θάλασσα. Ο Ωροσκόπος στη 16ο μοίρα του Κριού μας δείχνει έντονη δυναμικότητα, ενώ ο Άρης που είναι και ανάδρομος κινείται στην Παρθένο και βγάζει πολλά θέματα που έχουν να κάνουν με την εργασία και την υγεία στην επιφάνεια.

Ο Δίας και η Αφροδίτη απο τον πρώτο οίκο μας δείχνουν την ανάγκη να σταθεροποιήσουμε και να κρατήσουμε τα κεκτημένα μας αλλά συγχρόνως ψάχνουμε μέσα μας να βρούμε τρόπους να χαρούμε και να ανανεωθούμε.

Η αντίθεση του ανάδρομου Άρη με τη Σελήνη μας δείχνει την βίαιη κατάσταση που επικρατεί σε θέματα περισσότερο όπως είπαμε και παραπάνω υγείας-εργασίας αλλά και οικονομικών. Η επιρροές αυτές θα μας ακολουθούν κατά τη διάρκεια όλης της αστρολογικής χρονιάς. Υπομονή χρειάζεται και επιμονή μια και μέσα απο όλο αυτό τον αρνητισμό το μήνυμα που παίρνουμε είναι σαφές. Ισορροπήστε μέσα σας, βγάλτε ότι σας βαραίνει ή είναι σκάρτο και σίγουρα μέσα απο πολύ δουλειά θα καταφέρουμε να βγούμε νικητές. Καλή αστρολογική πρωτοχρονιά σε όλους μας….

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!