Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω

ploytonas

Ο Πλούτωνας ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 10-4-2012 και θα διαρκέσει μέχρι τiς 18-4-2012. Γίνεται ανάδρομος στις 19:24 στο ζώδιο του Αιγόκερου και στις 9:34 μοίρες. Θα βρίσκεται επίσης στον τρίτο οίκο.

Τι μας περιμένει λοιπόν αυτούς τους μήνες? Καταρχάς θα δούμε πολλές αλλαγές στην κοινωνική τάξη, στους νόμους και στους κανόνες. Θα αυξηθεί κατά πολύ η ανάγκη μας να μένουμε μόνοι και θα αντιλαμβανόμαστε πράγματα και καταστάσεις που άλλη φορά δεν θα προσέχαμε καθόλου. Ο συντηρητισμός θα υιοθετηθεί θέλοντας και μη και η ανησυχία για το τι μέλι γενέστε θα μας κυριεύει. Όλα αυτά θα γίνονται πολλές φορές αναγκαστικά και χωρίς να έχουμε ίσως το περιθώριο επιλογής.

Αυτή η κατάσταση θα επηρεάσει πολύ τις επικοινωνίες όλων των ειδών καθώς και τα μέσα μεταφοράς. Οι στενές μας σχέσεις {οικογένεια} θα επαναπροσδιοριστούν. Το τετράγωνο που κάνει με τον Ουρανό με ανοχή, έχει επιρροή χρόνων μια και οι δύο πλανήτες είναι αργοί. Σίγουρα όμως μας δείχνουν ότι βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο που τελειώνει μια κατάσταση και ξεκινάει μια άλλη πολλές φορές με άσχημο τρόπο. Θέματα υγείας και εργασίας θα έρχονται στο προσκήνιο ξαφνικά και θα μας δημιουργούν έντονες επιπτώσεις.

Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που θα έχουμε θα μας βοηθήσουν να βρούμε το σωστό δρόμο στη ζωή μας και ο έρωτας όπως και ο θάνατος {σε όλες του τις μορφές} θα κυριαρχούν για τους επόμενους μήνες. Ας μην φοβόμαστε την αναγέννηση και ας δούμε την ανάδρομη πορεία του Πλούτωνα σαν ένα καλό ξεκαθάρισμα των όποιων καταστάσεων μας ταλαιπωρούσαν τόσο σε συναισθηματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!