Ανάδρομη Αφροδίτη 15-5-2012

afroditi3

Την Τρίτη 15-5-2012 και ώρα Ελλάδας 17:33 η Αφροδίτη ξεκινάει ανάδρομη πορεία στο ζώδιο των Διδύμων που θα διαρκέσει μέχρι της 27-6-2012. Θα αρχίσει την ανάδρομη κίνηση της στον όγδοο φυσικό οίκο και σε τρίγωνο ακριβείας με τον επίσης ανάδρομο Κρόνο στο ζώδιο του Ζυγού στο δωδέκατο φυσικό οίκο. Κάνει και μια όψη τετραγώνου με τη Σελήνη στους Ιχθείς στον πέμπτο φυσικό οίκο.

Παλιές σχέσεις ίσως αναθερμανθούν ή ίσως κάνετε πισωγυρίσματα στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας. Πολλοί θα ξεκινήσουν παράλληλες σχέσεις που σίγουρα δεν θα τους βγουν σε καλό στην πορεία. Αν όμως η σχέση σας βρίσκεται σε καλό δρόμο και σκεφτόσαστε επισημοποίηση, καλό θα ήταν να περιμένετε μέχρι τις 27-6.

Μεγάλη επιρροή θα έχουμε και σε θέματα οικονομικών ενώ πολλές συνεργασίες θα δοκιμαστούν και οι επενδύσεις που θα γίνουν αυτό το διάστημα ίσως να μην έχουν το ζητούμενο αποτέλεσμα. Ας περιμένουμε και ας μην βιαστούμε να πάρουμε αποφάσεις και να βγάλουμε συμπεράσματα.

Η αυτοπεποίθηση μας θα επηρεαστεί αρνητικά με αποτέλεσμα να έχουμε μια λανθασμένη εικόνα τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τις όποιες κινήσεις ετοιμαζόμαστε να κάνουμε σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ας κρατήσουμε χαμηλούς τόνους και ας προσπαθήσουμε να σκεφτόμαστε λίγο παραπάνω την κάθε κίνηση που έχουμε σκοπό να κάνουμε και αν μπορούμε ας περιμένουμε την ορθόδρομη πορεία της Αφροδίτης.

Οι Δίδυμοι είναι εκείνοι που θα επηρεαστούν περισσότερο απο τους υπόλοιπους αν και τους στηρίζει προς το παρόν το ημιεξάγωνο με τον Ήλιο και το Δία απο το ζώδιο του Ταύρου. Επηρεάζονται επίσης αρκετά οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του τελευταίου δεκαημέρου.

Οι όποιες επεμβάσεις ομορφιάς καλό είναι να μην γίνονται σε διάστημα που η Αφροδίτη είναι ανάδρομη διότι το αποτέλεσμα συνήθως δεν θα είναι αυτό που επιθυμούμε.

Παρόλα τα αρνητικά της ανάδρομης Αφροδίτης προσωπικά θεωρώ ότι είναι ένα καλό διάστημα για να αξιολογήσουμε εκ νέου τόσο τις προσωπικές όσο και τις επαγγελματικές μας σχέσεις και να βάλουμε στην πορεία νέα θεμέλια που θα μας οδηγήσουν στο ζητούμενο αποτέλεσμα.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!