Έκλειψη Ηλίου 21-5-2012

neaselini

Τη Δευτέρα 21-5-2012 και ώρα Ελλάδος 02:47 πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων και στην 00:21 μοίρα στον τρίτο φυσικό οίκο. Η έκλειψη έχει ωροσκόπο στους Ιχθείς και κάνει όψη τετραγώνου με ανοχή με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ξεκινώντας να τονίσουμε ότι η επιρροή μιας έκλειψης ξεκινάει 15 μέρες πριν και ολοκληρώνεται 15 μέρες μετά. Αυτό ισχύει γενικά, αλλά συνήθως οι εκλείψεις έχουν επιρροές μηνών έως και χρόνων. Η συγκεκριμένη μια και γίνεται στο ζώδιο των Διδύμων και στον τρίτο φυσικό οίκο μας δείχνει ότι τα περισσότερα προβλήματα θα τα έχουμε σε θέματα επικοινωνίας αλλά και αποφάσεων. Οι εξελίξεις δεν θα είναι και τόσο θετικές και η παραπληροφόρηση θα επηρεάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τη ζωή μας.

Θα επηρεάσει πάρα πολύ όσους ανήκουν στους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου ή όσους έχουν πλανήτες στο γενέθλιο τους ωροσκόπιο σε αυτές τις μοίρες. Οι περισσότεροι θα έχουν μεγάλες αλλαγές στη ζωή τους και καλό θα ήταν όχι μόνο τα παραπάνω ζώδια αλλά και όλοι μας να αποφύγουμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις αυτό το διάστημα.

Εκείνοι που θα έχουν τις λιγότερες επιπτώσεις θα είναι οι Κριοί, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι, ενώ θα μπορούσαν κάλλιστα να εκμεταλλευτούν και την έκλειψη προς όφελος τους. Φυσικά οι εκλείψεις δεν φέρνουν μόνο δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή μας αλλά μας δίνουν και την ευκαιρία να επαναξιολογήσουμε πράγματα και καταστάσεις καθώς και να βάλουμε στόχους για ένα καλύτερο αύριο.

Σχέσεις που έχουν σαθρά θεμέλια θα γκρεμιστούν αυτό το διάστημα λόγω και της επιρροής της ανάδρομης Αφροδίτης, αλλά και οι οικονομικές και επαγγελματικές διαφωνίες όπου υπάρχουν ίσως να φέρουν και οριστική ρήξη σε πολλές περιπτώσεις.

Προσοχή χρειάζεται γενικά στις μετακινήσεις μας διότι θα υπάρχει μια αυξημένη τάση ατυχημάτων.

Η σύνοδος Ερμή Δία δίνει αισιοδοξία και δυνατή αντίληψη των όλων καταστάσεων και αυτό είναι απο τα πιο θετικά ίσως τις έκλειψης. Ας σταθούμε λοιπόν σε αυτό και ας προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αύριο όλοι μας.

Χάρτης Ηλιακής έκλειψης…

 

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!