Πανσέληνος 21 Αυγούστου 2013

panselino

Στις 21 Αυγούστου 2013 έχουμε Πανσέληνο στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα στις 04:48 ώρα Ελλάδος.

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον όγδοο και δεύτερο οίκο και θα επηρεάσει τους Ταύρους-Λέοντες-Σκορπιούς και Υδροχόους περισσότερο, ενώ μια μικρή επιρροή θα έχουν και οι γεννημένοι τις πρώτες μέρες των Παρθένων και Ιχθείων.

Προσοχή στα οικονομικά θέματα που έχουν να κάνουν με άλλους καθώς και τα θέματα που αφορούν δικαστήρια, νόμο κληρονομιές κ.λ.π. Μην πάρετε αποφάσεις εν βρασμό και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Προσπαθήστε να κρατήσετε τα κεκτημένα σας. Η εργασία σας ίσως δεχτεί κάποια αρνητική επίπτωση καθώς και η υλική σας ασφάλεια.

Η θετική συμμετοχή του Κρόνου είναι μια μικρή ανακούφιση αλλά η συμμετοχή με δυσαρμονικές όψεις του Ποσειδώνα και του Ερμή δεν δίνει και πολλές ελπίδες.

Αποφύγετε το ξεκίνημα οποιασδήποτε συνεργασίας αυτές τις ημέρες και προσέξτε πολύ τις νομικές σας υποθέσεις.

Ο Δίας, ο Ουρανός, ο Πλούτωνας και η Αφροδίτη δημιουργούν αρνητικές όψεις και μας μιλούν για ξαφνικά προβλήματα με το νόμο, τυφλή δικαιοσύνη, προβλήματα σε ιδρύματα και με ξένες χώρες και Ηγέτες μεγάλες δοκιμασίες. Η επιρροή αυτή θα συνεχιστεί περίπου μέχρι 5 Σεπτεμβρίου.

Με υπομονή θα ξεπεράσουμε και αυτή την δύσκολη Πανσέληνο του Αυγούστου και θα υποδεχτούμε τη Νέα Σελήνη του Σεπτεμβρίου που θα φέρει αρκετή θετική ενέργεια.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!