Πανσέληνος 17 Δεκεμβρίου 2013

πανσέληνος-17-δεκεμβρίου-2013

Μια ιδιαίτερη Πανσέληνο έχουμε στις 17 Δεκεμβρίου 2013.

Η Πανσέληνος αυτή γίνεται στον άξονα Διδύμων-Τοξότη στις 11:28 το πρωί. Η επιρροή της σίγουρα δεν είναι και η καλύτερη μια και η μοίρες που ολοκληρώνεται είναι μοίρες «πολέμου». Θα επηρεαστούν αρνητικά τα ακόλουθα ζώδια Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς, καθώς και όσοι έχουν εκεί ωροσκόπο ή κάποιους πλανήτες γύρω στις 25 μοίρες του κάθε ζωδίου από αυτά.

Ενδοοικογενειακά προβλήματα θα υπάρξουν καθώς και επαγγελματοοικονομικά, μια και η Πανσέληνος γίνεται στον τρίτο και στον ένατο φυσικό οίκο. Μια μικρή συμμετοχή έχει και ο Ερμής από το ζώδιο του Τοξότη απέναντι στον φυσικό του οίκο.

Άτομα κύρους που έχουν επιρροή από κάποιο από τα παραπάνω ζώδια θα πληγούν πολύ έντονα. Μια θετική ένεση δίνει ο Δίας με τον Κρόνο, παρόλο που ο πρώτος βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία.

Ο Ουρανός βρίσκεται σε αντίθεση με τον Άρη στα ζώδια του Κριού και του Ζυγού. Αυτά τα δύο ζώδια ας προσέξουν πολύ αυτές τις μέρες και συγκεκριμένα όσοι έχουν πλανήτες ανάμεσα στις 4 με 9 μοίρες.

Αποφύγετε οποιαδήποτε αντιπαράθεση με το σύντροφο σας και κρατήστε χαμηλούς τόνους στην εργασία σας όσοι επηρεάζεστε από την Πανσέληνο.

Και μην ξεχνάτε το Σάββατο γυρίζει ανάδρομη η Αφροδίτη!

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!