Ερμής ανάδρομος απο 7-11-2012 εως 27-11-2012

hermes

Ο Ερμής είναι ο πλανήτης που αγχώνει περισσότερο απο όλους τον κόσμο. Όταν οι άνθρωποι ακούνε ότι γυρίζει ανάδρομος, τους πιάνει πανικός. Δε συμβαίνει το ίδιο με άλλους πλανήτες και δεν ξέρω το λόγο. Έτυχε κάποτε σε μια παρέα να πω ότι ήταν ανάδρομος κάποιος πλανήτης και γύρισε κάποιος κύριος και μου είπε: Μα, γυρίζει κι άλλος πλανήτης ανάδρομος? εγώ νόμιζα μόνο ο Ερμής!! Καταλαβαίνετε λοιπόν την έκπληξη μου. Τέλος πάντων φτάνει το κους κους.. Ας μπούμε στο θέμα μας τώρα..

 

Ο Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος στις 7-11 και ώρα 01:03. Θα παραμείνει ανάδρομος μέχρι της 27-11 και ώρα 00:48. Ας δούμε λοιπόν τι θα μας φέρει, τι να περιμένουμε και απο που να προφυλακτούμε.

 

Θα γυρίσει ανάδρομος στο ζώδιο του Τοξότη και στον τέταρτο φυσικό οίκο. Αμέσως καταλαβαίνουμε ότι τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι αυτά που έχουν να κάνουν με τον τέταρτο φυσικό οίκο αλλά και με το ζώδιο του Τοξότη και ότι αυτός αντιπροσωπεύει. Οι υποθέσεις που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογενειακή ζωή καθώς και με οποιαδήποτε εργασία σχετίζετε με αυτά αλλά και τις συλλογές. Τα νεύρα μας θα είναι αρκετά τεντωμένα και ο νους μας πολύ ανήσυχος. Δεν θα υπάρχει συγκέντρωση σε αυτό που θα κάνουμε με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα και καθυστερήσεις. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινάει πάνω σε μια κρίσιμη μοίρα που φέρνει λύπη στην οικογένεια.

 

Ο Ερμής τη στιγμή της ανάδρομης πορείας του βρίσκεται σε σύνοδο με τον κλήρο της τύχης και κάνει τρίγωνο με τον Ουρανό. Αυτό μας δείχνει ότι πρέπει να εξετάζουμε δύο και τρεις φορές αυτό που θέλουμε να κάνουμε και τα βήματα μας να είναι σταθερά και όχι να μετατρέπουμε την έμπνευση της στιγμής σε πράξη. Η έμπνευση καλό είναι να περιμένει να ολοκληρωθεί μετά της 27-11. Ο Ουρανός απο τον όγδοο οίκο μας δείχνει ότι τα θέματα του οίκου αυτού θα έρθουν στο προσκήνιο με ξαφνικό τρόπο, και ίσως υπάρξουν απώλειες ειδικά αν τα θέματα αυτά μας απασχολούν το συγκεκριμένο διάστημα. Αποφύγετε δικαστήρια ή ότι έχει σχέση με αυτά το συγκεκριμένο διάστημα.

 

Στις 14-11 ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιο του Σκορπιού και θα παραμείνει έως της 27-11. Αυτό σίγουρα θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στο μέσα μας, στην ψυχή μας. Δεν θα εμπιστευόμαστε εύκολα και θα γίνουμε πιο καχύποπτοι.

 

Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι αν προσέξουμε μερικά πραγματάκια θα είναι εύκολο να ξεπεράσουμε και αυτή τη ανάδρομη πορεία του Ερμή. Τι να προσέξουμε λοιπόν..
Σε καμία περίπτωση να μην κάνουμε νέα ξεκινήματα το διάστημα απο 7-11 έως 27-11. Να είμαστε πιο προσεκτικοί σε θέματα οικογενειακά αλλά και σε θέματα οικονομικά-επαγγελματικά που έχουν να κάνουν με την οικογένεια και το σπίτι. Επίσης να αποφύγουμε όσο φυσικά μπορούμε δικαστικούς αγώνες.
Να προσέξουν περισσότερο οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ή και όσοι έχουν ωροσκόπο ή πλανήτες εκεί μέχρι της 14-11. Από 14 έως της 27 να προσέξουν οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.
Με σύνεση και υπομονή όλα θα πάνε καλά.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!