Έκλειψη Σελήνης στον Τοξότη τις 25-5-2013

panselino

Το Σάββατο 25-5-2013 έχουμε έκλειψη Σελήνης και Πανσέληνο στο ζώδιο του Τοξότη. Η έκλειψη πραγματοποιείται το πρωί 07:25 στην 4 μοίρα του Τοξότη στον άξονα Διδύμων-Τοξότη.

Αυτή η έκλειψη είναι η τελευταία που πραγματοποιείται στο συγκεκριμένο άξονα και που ταλαιπώρησε τόσο πολύ αυτά τα δύο ζώδια τα τελευταία χρόνια. Η έκλειψη πραγματοποιείται στον έκτο οίκο, οπότε τα θέματα του θα μας ταλαιπωρήσουν αρκετά και πολύ περισσότερο τους Τοξότες-Δίδυμους που έχουν γεννηθεί ή έχουν ωροσκόπο απο τη 2 έως την 6 μοίρα αυτών των ζωδίων. Ταλαιπωρία θα έχουν και οι γεννημένοι στις ίδιες μοίρες των Ιχθύων και Παρθένων.

Ο έκτος οίκος συνδέεται με θέματα υγείας, εργασίας καθώς και με προδιάθεση ασθενειών. Η αρνητική όψη της έκλειψης με τον Ποσειδώνα στον ένατο οίκο και στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει προβλήματα τόσο στα θέματα του οίκου, ξένες χώρες, δικαιοσύνη, θρησκεία, όσο και σε θέματα με το υγρό στοιχείο.

Ο Κρόνος μπορούμε να πούμε ότι σώζει λίγο το όλο αρνητικό σκηνικό με το τρίγωνο που κάνει απο το ζώδιο του σκορπιού στον πέμπτο οίκο.

Διαισθητικές ανάσες μας δίνει η σύνοδος του Δία, Ερμή και Αφροδίτης απο το ζώδιο των Διδύμων και τον δωδέκατο οίκο.

Ιδιαίτερη προσοχή ας δείξουν όπως είπαμε όσοι έχουν γεννηθεί απο 2-6 μοίρες του Τοξότη-Διδύμων ειδικά σε θέματα υγείας, εργασίας και δικαιοσύνης. Κάντε υπομονή και τα προβλήματα σας θα τελειώσουν σύντομα. Οι γεννημένοι τις ίδιες μοίρες Ιχθείς & Παρθένοι ας προσέξουν κι εκείνοι λίγο παρόλο που δεν έχουν την ίδια πλανητική επιρροή.

Ο απόηχος της συγκεκριμένης έκλειψης θα κρατήσει περίπου ένα εξάμηνο, διώχνοντας μακρυά κατόπιν τα όποια προβλήματα και ταλαιπωρίες είχαν περάσει τα ζώδια του άξονα που φιλοξενούσε τις εκλείψεις τα τελευταία χρόνια.

Σε γενικό σύνολο η επιρροή των θεμάτων του έκτου οίκου θα είναι έντονη. Ας έχουμε υπομονή και επιμονή στο στόχο μας και να ακούμε τη διαίσθηση μας.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!