Έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό στης 14-11-2012

ilios

Την Τετάρτη 14-11-2012 έχουμε ολική έκλειψη Ηλίου στο Σκορπιό. Η έκλειψη γίνετε στις 00:08 π.μ. στις 21:57′ του Σκορπιού. Να δούμε λοιπόν τα αρνητικά αλλά και τα θετικά μιας τέτοιας έκλειψης. Και ναι φίλοι μου, υπάρχουν και θετικά. Ποτέ μια έκλειψη δεν έχει μόνο αρνητικά. Απλά τα θετικά τα βλέπουμε μακροπρόθεσμα, με αποτέλεσμα να μην τα συνδέουμε ίσως με τις όποιες εκλείψεις.

 

Το ωροσκόπιο της έκλειψης ξεκινάει δείχνοντας μας τον ωροσκόπο που είναι στο ζώδιο του Λέοντα και στις 26:55 μοίρες του, σε σύνοδο ακριβείας με τον κλήρο της τύχης.

 

Ο Ήλιος και η Σελήνη συναντιόνται όπως είπαμε στις 21:57′ του Σκορπιού στον τέταρτο φυσικό οίκο. Αμέσως καταλαβαίνουμε ότι τα θέματα που βγαίνουν στην επιφάνεια έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένεια και την πατρίδα. Ότι έχει να κάνει με αυτά τα θέματα καλό είναι να το σκεφτόμαστε και δεύτερη και τρίτη φορά πριν πράξουμε οτιδήποτε. Μην κάνουμε κινήσεις σε οικονομικό επίπεδο γιατί και ο Ερμής που είναι ανάδρομος δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Πολλά θέματα που μας απασχολούσαν σχετικά με τον τέταρτο οίκο ίσως τελειώσουν. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικά αρνητικό, αλλά ίσως να μας βγει σε καλό στην πορεία. Αν π.χ. έχουμε μια δουλειά που δεν μας ικανοποιεί ή που δεν πάει καλά, το να τη χάσουμε εν μέσω έκλειψης δεν είναι αρνητικό διότι φεύγει ένα βάρος απο πάνω μας για να μας έρθει κάτι καλό στην πορεία. Το ίδιο ισχύει και στα συναισθηματικά μας.

 

Στον τέταρτο φυσικό οίκο έχουμε και τον Ερμή και το βόρειο δεσμό. Η πληθώρα πλανητών εκεί ενισχύει περισσότερο τα θέματα του οίκου. Η θετική όψη του κλήρου της τύχης με τον Άρη μας δίνει δύναμη να αντεπεξέλθουμε στις όποιες δυσκολίες. Επίσης η άλλη θετική όψη του Δία με την Αφροδίτη στον άξονα τρίτου και δέκατου οίκου, ενισχύει και στηρίζει θετικά, παρόλη την ανάδρομη πορεία του Δία.

 

Κάποιο άτομο εξουσίας που είναι στο ζώδιο του Λέοντα ή έχει ωροσκόπο εκεί θα ευνοηθεί ιδιαίτερα.

 

Ας προσέξουμε όλοι την έκλειψη αυτή και περισσότερο οι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι. Χαμηλώστε τους τόνους σας και μην προωθήσετε σημαντικά θέματα αυτό το διάστημα.

 

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!