Άρης στον Αιγόκερω 17-11-2012 εως 26-12-2012

aris

Στις 17-11-2012 και ώρα 04:36 μπαίνει ο Άρης στον Αιγόκερω. Η είσοδος του στον Αιγόκερω θα γίνει στον τρίτο φυσικό οίκο σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ουρανό.

 

Τι σημαίνει όμως το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Αιγόκερου? Ας δούμε λοιπόν τι να περιμένουμε και τι να αποφύγουμε.

 

Ο Άρης σε αυτή τη θέση, που είναι ένα ζώδιο έξαρσης για εκείνον βγάζει πολύ δύναμη αλλά και ένταση συγχρόνως. Γινόμαστε λοιπόν πιο δραστήριοι απο ότι συνήθως, φιλόδοξοι και έχουμε έντονη επιθυμία να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε τους όποιους στόχους μας. Οι ιδέες ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια και θα καταβάλουμε υπερπροσπάθεια για να τις υλοποιήσουμε.

 

Μια και βρίσκεται στον τρίτο οίκο, να επισημάνουμε ότι θα μας βγαίνει έντονος ζήλος για μόρφωση ή λογοτεχνικές επιδιώξεις. Πολλές φορές θα φτάνουμε ίσως να πατάμε επί πτωμάτων για να πετύχουμε. Καλό θα ήταν να συγκρατούμε τον ενθουσιασμό μας αλλά και την ένταση που ίσως μας βγαίνει και να προσέξουμε περισσότερο το διάστημα γύρω στις 28 Νοεμβρίου που έχουμε την έκλειψη Σελήνης.

 

Τα θέματα που έχουν να κάνουν με αδέλφια θα είναι στο προσκήνιο και χρειάζονται πολύ προσοχή. Μην μπλεχτείτε σε ενδοοικογενειακές διαμάχες αυτό το διάστημα.

 

Φροντίστε όλη τη δύναμη και την ένταση που θα νιώθετε να την βγάζετε δημιουργικά.

Αν σας άρεσε … μοιραστείτε το !!!